Användarnamn

Lösenord

Glömt ditt lösenord?


 
 
Här kan du se en kort film för att få en uppfattning om innehållet i Förarfokus.seStarta trailer
 
 
Innan du startar utbildningen kan det vara bra att kontrollera att allt fungerar som det ska på din dator.

Här kan du kontrollera detta.


 

BDX, Bilfrakt.se och Örnfrakt är initiativtagare till Förarfokus.se, en utbildning dessa tre företag gemensamt har tagit fram för alla förare inom maskin- och transportnäringen. Utbildningen omfattar viktigt vetande om Kundbemötande, Kvalitet, Miljö, Arbetsmiljö och Trafiksäkerhet. Utbildningen är avsedd för såväl rutinerade förare som orutinerade förare på väg in i yrket. Alla som vill kan lära sig att bli riktigt bra eller, om möjligt, ännu bättre.

Registrering
Först måste du registrera dig som användare genom att fylla i alla uppgifter om dig i ett registreringsformulär. Registreringsformuläret når du via länken 'Registrera en användare' uppe till vänster i menyn eller eller via det blåmarkerade ordet i meningen ovan.

Användarnamn: Ditt mobilnummer eller din e-postadress.
Lösenord: Det får du hitta på själv (ta ett som du lätt kommer ihåg).
Användarnamn + lösenord använder du för inloggning och åtkomst till utbildningen.

Även du som arbetar åt något annat företag eller organisation eller går skola kan gå igenom utbildningen. Registrera dig under företagstillhörighet 'annan' och ange vilken organisation du tillhör.

Kontrollera din dator

Innan du startar utbildningen kan det vara bra att kontrollera så att allt fungerar som det ska på din dator. Det gör du enkelt genom att klicka på 'Starta kontrollen' i den blå rutan här till vänster. Du får då möjlighet att kontrollera att du har rätt version av Flash och stöd för Javascript.

Efter genomgången utbildning och godkänt slutprov kan du skriva ut ett temporärt utbildningsbevis.

Är du anställd inom BDX, Bilfrakt.se eller Örnfrakt får du senare ett Utbildningsbevis (plastkort av kontokortsmodell) hem i brevlådan. Utbildningsbeviset gäller i 5 år.

 

 

  

Lycka till med utbildningen och TACK för alla bra jobb ni gör ute hos våra kunder!
Utan förare stannar Sverige!

Producerat av Teknikhuset